آدرس:

گردشگری

گردشگری پزشکی

Curative or Therapeutic or Medical Tourism

به گردشگری به منظور درمان یک بیماری یا انجام عمل جراحی، تحت نظارت پزشکی در مراکز درمانی یا بیمارستان‌ها (به طور متوسط دو هفته) اطلاق می‌شود و ممکن است بیمار پس از آن برای آن دوره نقاهت نیاز به اقامت در چشمه‌های معدنی و استراحتگاه‌ها داشته باشد.

گردشگري پزشکی شاخه‌اي از گردشگري سلامت، بطور کلی به معناي تأمین درمان به همراه گردشگري براي بیمارانی که نیازمند معاینه و آزمایشات پزشکی، جراحی، زیبائی و یا دیگر انواع درمانهاي تخصصی هستند می‌باشد. لذا هرگاه گردشگري پزشکی مطرح می‌شود، اشاره به سفر براي بدست آوردن درمان در زمینه‌هاي مختلف پزشکی، دندانپزشکی و جراحی در رشته‌هاي مختلف تخصصی می‌باشد. همزمان با درمان، آنها می‌توانند با گردش از مکانهاي دیدنی و جذاب دیدن نمایند. هزینه‌هاي سنگین درمان در کشورهاي همجوار ایران، تصمیم به سفر به کشور ایران، با توجه به دسترسی به درمانهاي پیشرفته و هزینه مناسب را راحت‌تر نموده و موجب افزایش سفر براي درمان و یا افزایش گردشگري پزشکی شده است.

در مجموع دلایل عمده انتخاب گردشگري پزشکی عبارتند از:

• اجتناب از لیست انتظار در کشور خود

• بدست آوردن درمان با کیفیت مناسب