آدرس:
پست الکترونیک :
سامانه پیام کوتاه :
Mashhad University of Medical Sciences

وزیر بهداشت عراق: مشهد ...

وزیر بهداشت عراق: مشهد از ظرفیتهای مناسبی در توسعه مبادلات علمی و درمانی برخوردار است.

وزير بهداشت جمهوري عراق به همراه هياتي، از امکانات و ظرفيتهاي درماني و آموزشي مشهد مقدس بازديد کرد.

به گزارش وب دا، عدیله حمود حسین وزیر بهداشت،جمهوری عراق در ادامه سفر دو روزه خود به کشور جمهوري اسلامي ايران، وارد مشهد شد و ضمن ديدار با مسئولان بلند پايه استان در جريان توانمندي هاي علمي، آموزشي، تحقيقاتي و درماني دانشگاه علوم پزشکي مشهد قرار گرفت.

دکتر مصطفي مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضمن همراهي و ديدار با وزير بهداشت عراق، با اشاره به توانمندي هاي علمي، پزشکي و آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، آمادگي اين دانشگاه را براي گسترش همکاري با کشور عراق اعلام کرد.

عديله حمود حسين وزير بهداشت عراق ضمن ابراز خرسندي از حضور در مشهد مقدس اظهار داشت: مشهد مقدس از ظرفيتهاي مناسبي در زمينه توريسم درماني، توسعه علمي، تحقيقاتي و آموزشي برخوردار است.

وي با اشاره به اينکه دانشجويان عراقي در سالهاي گذشته براي تحصيل به کشورهاي ترکيه و هند اعزام مي شدند خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفيتهاي علمي، درماني و آموزشي بسيار مناسب کشور ايران، زمينه براي تغيير مسير اعزام دانشجويان از عراق  به سمت اين کشور فراهم شده است.

مدير امور بين الملل معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در مصاحبه با وب دا اظهار داشت: سفر وزير بهداشت عراق به مشهد به دنبال انعقاد تفاهم نامه همکاري با وزارت بهداشت و با هدف گسترش همکاري در زمينه هاي دارويي، بهداشتي، درماني و آموزش پزشکي صورت گرفته است.

دکتر سيامک زارعي قنواتي خاطر نشان کرد: وجود بارگاه مقدس حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) و ظرفيتهاي مناسب علمي، درماني و آموزشي مشهد مقدس در حيطه علوم پزشکي، زمينه را براي گسترش همکاري با کشور عراق فراهم کرده است.

گفتني است: روز گذشته نيز تفاهم نامه همکاری های دارویی، بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی به امضای وزرای بهداشت جمهوری اسلامی ایران و عراق رسید.

براساس این تفاهم نامه دو کشور در زمینه های دارو، تجهیزات پزشکی و ایمنی غذایی، گردشگری سلامت، پژوهش و آموزش پزشکی و مراقبت های بهداشتی همکاری خواهند کرد.

برگرفته از وبدا