Mashhad University of Medical Sciences

هشتمین همایش کنگره بین المللی ...

هشتمین همایش کنگره بین المللی پزشکان مسلمان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این کنگره  با هدف علمی ، اجتماعی و مذهبی با حضور بیش از 300 پزشک مسلمان از کشورهای مختلف نظیر آمریکا،استرالیا، انگلستان، هلند، زلاندنو، هند، آفریقای جنوبی و مهمانانی از جمله وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی،نمایندگان مجمع جهانی اهل بیت(ع)، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مشاور بین‌الملل مقام معظم رهبری در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در این کنگره دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، حجت الاسلام محمدیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها،رییس شورای اسلامی شهر مشهد و نماینده پزشکان شیعه جهان سخنرانی داشتند.

همچنین سخنرانی هایی در حوزه های آموزشی، پژوهش و فناوری، گردشگری سلامت از دیگر برنامه های این کنگره بود.

حجت الاسلام محمدیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در این همایش با اشاره به فعالیت این نهاد در دانشگاههای کشور اظهار داشت: نمایندگی ولی فقیه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با درخواست اساتید و دانشجویان در دانشگاهها راه اندازی شده است و در راستای تبیین معارف اسلامی و پاسخگویی به شبهاتی در زمینه های اجتماعی، دینی و سیاسی فعالیت می کند.

حجت الاسلام محمدیان ،ایجاد دانشگاه اسلامی را مهمترین ماموریت این نهاد در دانشگاههای کشورایران عنوان کرد و اظهار داشت: تفاوت اصلی دانشگاههای اسلامی با دیگر دانشگاهها، نوع نگرش به علم و داشتن دیدگاه توحیدی در این زمینه است.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه زمانی اسلامی می شود که نگاه به علم و دانش توحیدی باشد و اگر به این موضوع دست یابیم محیط دانشگاه، فضایی مقدس خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور با تاکید بر اینکه علم بالی است برای رسیدن به اوج عبودیت و بندگی تصریح کرد:از نظر اسلام دین و ایمان هیچ منافاتی با هم ندارند بلکه وسیله ای است برای رسیدن به قرب الهی و دست یابی به اوج انسانیت.

وی با ابراز تاسف از اینکه مسلمانان در یک مقطع از علم عقب مانده اند خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بیشترین اهتمام را برای رسیدن به مرزهای دانش به کار می برد.

وی با اشاره به اینکه اقتدار علمی در کشور مرهون انقلاب اسلامی و سیاستهایی است که حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در زمینه علم به کار بسته اند اظهار امیدواری کرد: روزی که دور نباشد شاهد اقتدار علمی جهان اسلام و مسلمانان باشیم و دوباره غیر مسلمان ها افتخار کنند به شاگردگی در حضور مسلمانان.

گفتنی است: سازمان پزشکان جهان اسلام 25 سال قبل به‌عنوان یک نهاد کوچک بنا شد و نخستین جلسه جهانی این سازمان در روز ولادت امام رضا(ع) در 23 آوریل سال 1994 میلادی در آمریکا برگزار شد و اکنون برگزاری هشتمین دوره این کنگره را در شهر امام هشتم(ع) برگزار مي شود.

سازمان پزشکان مسلمان جهان یکی از محورهایی که در این کنفرانس مورد بحث قرار مي دهد، موضوع پیوند اعضاء بوده و همچنین موضوع دیگر بحث موضوع سل است که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه موفق بوده است.

برگرفته از وبدا